,

Skupština Lovačkog saveza Zagrebačke županije

Kategorije:

Lovni ured Samobor bio je domaćin ovogodišnje 31.  Izvještajne sjednice  Skupštine Lovačkog saveza Zagrebačke županije održane 7. lipnja 2024. godine koja je održana u hotelu „Lavica“ u samom središtu Samobora. Na redovnoj godišnjoj skupštini Lovačkog saveza Zagrebačke županije, uz delegate, nazočni su bili zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, podpredsjednica gradskog vijeća grada Samobora Zvjezdana Sečen, načelnik PU Samobora Marijan Burić, Ivica Budor, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza, Hrvoje Kukas, tajnik HLS-a, Ivica Stanko, glavni urednik Lovačkog vjesnika i voditeljica financijskog poslovanja Dubravka Goleš. 

Skupštinu je otvorio predsjednik LS-a Zagrebačke županije Mato Čičak pozdravivši delegate članice saveza i uzvanike te nastavio voditi sjednicu na čelu radnog predsjedništva. U svojem izlaganju o radu Saveza u protekloj godini Mato Čičak opširno se osvrnuo na sve aktivnosti koje su bile planirane za proteklu lovno – gospodarsku godinu sa posebnim naglaskom na ostvarene rezultate na području lovne kinologije i lovnog streljaštva. Sve ostale aktivnosti odvijale su se u skladu sa planom rada i učešćem svih članica Saveza. Od Izborne skupštine 12. svibnja 2023.godine Izvršni odbor održao je 9 sjednica gdje su sve odluke donošene gotovo jednoglasno, a suradnja sa svim članicama bila odlična.

Predsjednik Mato Čičak osvrnuo se na odličnu suradnju sa Zagrebačkom županijom, Upravnim odjelom za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo i ostalim gradovima te zahvalio na značajnoj potpori svih projekata.
Sva izvješća financijski plani plan rada za 2025. delegati su primili u elektronskom obliku pa u otvorenoj raspravi nije bilo primjedaba i jednoglasno su prihvaćena.
Željko Hrnčević
Više u Lovačkom vjesniku 6/2024